Se våre merkevarer
Nyheter i butikken
Se alleOppskrifter
Se alleArtikler
Se alleEt skikkelig festmåltid på Fårikålens dag
Den siste torsdagen i september hyller vi Norges nasjonalrett - fårikålen. Vi feirer derfor Fårikålens dag torsdag 26. september i år. Fjordlands Fårikål er nøye tilberedt ved hjelp av sous vide-teknologi, som sikrer at maten blir mør, saftig og fullpakket med smak. Retten varmes enkelt opp i mikro eller i kjele. God middag!
Vinner av "Sunnere Produkter 2023"
Fjordland til topps for arbeid med gode og smakfulle fiskeretter! Som en del av Intensjonsavtalens arbeid, har Fjordland satset på fisk over flere år. Dette ble nylig belønnet med 1. plass i kåringen Intensjonsavtalens utmerkelser, kategorien Sunne Produkter og påskjønnelse fra Helse- og omsorgsdepartement.
Har Fjordland glutenfrie retter?
I Fjordland har vi mange produkter som ikke inneholder glutenholdige ingredienser. Vi ønsker å ta hensyn til allergikere og jobber derfor med å utvikle allergivennlige produkter.
Allergisk? Slik jobber vi med allergener i Fjordland
Vi vet at mange av våre forbrukere er opptatt av allergener og vi ønsker å tilby retter som flest mulig kan nyte. Vi jobber aktivt for flere allergivennlige retter og har opprettet et «allergisøk» under vår produktoversikt, slik at du enkelt kan finne retter du kan spise selv om du har allergier.